Twizel ma nizzle fo sho!

Idag tog vi oss till Lake Wanaka. Ett naturskyddsområde med otroligt vacker sjömiljö. Både promenader, kort besök på seglarskola och café hanns med.

foto1 foto1 foto1

Vi kan verkligen rekommendera Lake Wanaka, det är få gånger i livet man får chans att se så vacker natur.

Nu har vi precis tagit in på vår förta camping med vår campervan som vi hyrt via Jucy. Campingplatsen som var väldigt liten och charmig med trevlig personal heter "Twizel" (Vi och alla 15-åringar där ute tackar för att man får döpa städer så, efter en lång dag med för mycket sol är Twizel ett mycket roligt namn att skoja åt i mer en än timme). Vi får se om det blir det även blir den sista (turns out, johanna och jag är inte riktigt campingmänniskor). Annars är vår campercan en Väldigt förnämlig liten van som har både ett litet pentry och ett sovutrymme.

fotot4

Nu tar vi sikte på Christchurch, där vi skall försöka införskaffa lite nya kläder, då vi fortfarande är utan bagage (thanks, star alliance!). Johanna bli något trött på den klänning hon haft på sig sedan i tisdags, som har en reva som blir lite större för varje dag. Vi tror att idag är dagen då vi får vårt bagage, å andra sidan har vi trott det varje dag.

Hej så länge!

//Joel och Johanna